Παραλήρημα Μεντβέντεφ: Ο σκύλος του Κιέβου συνεχίζει να γαβγίζει, το σάλιο κυλάει στο τριχωτό ρύγχος του

Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, δήλωσε στο κανάλι του το Σάββατο για την ανάγκη να «διαλυθεί πλήρως το καθεστώς του Κιέβου» και να ληφθούν αντίποινα εναντίον των πρωταγωνιστών του.

Μόνη απάντηση είναι η πλήρης διάλυση του «καθεστώτος του Κιέβου», και η αποστρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας, διαμηνύει ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ σε ανάρτησή του στο Telegram δείχνοντας ότι δεν υπάρχουν περιθώρια ειρηνευτικής συμφωνίας. 

Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, εξέφρασε στο κανάλι του στο Telegram το Σάββατο την ανάγκη να «διαλυθεί πλήρως το καθεστώς του Κιέβου» και να ληφθούν αντίποινα εναντίον των πρωταγωνιστών του. Ο Ρώσος πολιτικός σχολίασε τις δηλώσεις του Κιέβου για την ανάγκη νέων παραδόσεων όπλων από τη Δύση, επιστροφής της Κριμαίας στην ουκρανική επικράτεια, αλλά και την προειδοποίηση «ο πόλεμος μπορεί να διαρκέσει για δεκαετίες». 

«Ο σκύλος του Κιέβου συνεχίζει να γαβγίζει. Το σάλιο κυλάει στο τριχωτό ρύγχος του, έτσι ώστε τα αφεντικά του να μπορούν να δουν τις πολεμικές του ιδιότητες» σχολίασε ο Μεντβέντεφ. «Τι είναι αυτό; Η αντιφατική κατήφεια της διαποτισμένης από ναρκωτικά συνείδησης; Παραλήρημα αβεβαιότητας; Πίεση στους πάτρωνές του; Γενική επιμένουσα παράνοια; Χωρίς αμφιβολία, όλα αυτά μαζί», είπε. Ωστόσο, «ακόμη και παραληρηματικές δηλώσεις δεν πρέπει να υποτιμώνται», είπε. «Αυτό είναι επίσης το υστερικό μανιφέστο του καθεστώτος του Κιέβου με στόχο την εδραίωση της ναζιστικής ελίτ, την υποστήριξη του μαχητικού πνεύματος των στρατευμάτων (του) και τη λήψη νέας υποστήριξης από τους πάτρωνές του», υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος και πρωθυπουργός της Ρωσίας.  

«Η μόνη απάντηση πρέπει να είναι η εξής: Η μαζική καταστροφή του προσωπικού και του στρατιωτικού εξοπλισμού που εμπλέκεται από το νεοναζιστικό καθεστώς στην αντεπίθεση, με τη μέγιστη προκαλούμενη στρατιωτική ήττα στα ουκρανικά στρατεύματα. Πλήρης διάλυση του εχθρού, και τελική υποταγή του νεοναζιστικού καθεστώτος του Κιέβου με την πλήρη αποστρατικοποίησή του σε ολόκληρη την ουκρανική επικράτεια. Ενέργειες αντιποίνων κατά των βασικών προσωπικοτήτων του νεοναζιστικού καθεστώτος, ανεξάρτητα από τους τόπους όπου βρίσκονται», είπε ο Μεντβέντεφ. 

«Διαφορετικά, δεν θα ηρεμήσουν και οι παραληρητικές δηλώσεις που προκαλούνται από τα ναρκωτικά μπορεί να γίνουν πραγματικότητα και ο πόλεμος θα διαρκέσει πολύ. Η χώρα μας δεν το χρειάζεται αυτό» ισχυρίστηκε ο Ρώσος πολιτικός.
 

Πηγή: skai.gr