Μέση Ανατολή

Στις φλόγες η Μέση Ανατολή - Live όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση το σφυροκόπημα των Ισραηλινών στον Λίβανο - Νέες αεροπορικές επιδρομές σε προάστιο της Βηρυτού - Στους 1.974 οι νεκροί από τις ισραηλινές επιχειρήσεις στον Λίβανο, ανάμεσά τους και 127 παιδιά

Κλείσιμο

Melania vs Donald: Θέση ξεκάθαρα υπέρ των εκτρώσεων παίρνει η κυρία Trump

Ξεκάθαρα υπέρ των εκτρώσεων, αντίθετα προς τις πάγιες θέσεις Trump, παίρνει η Melania 

Στηρίζει το δικαίωμα των γυναικών στην έκτρωση η Μελάνια Τραμπ.

Η πρώην πρώτη κυρία δήλωσε σε ένα νέο βίντεο που αναρτήθηκε την Πέμπτη ότι πιστεύει ότι δεν υπάρχει "περιθώριο συμβιβασμού" όσον αφορά την "ατομική ελευθερία" μιας γυναίκας, αφού ο Guardian ανέφερε αποσπάσματα από το επερχόμενο βιβλίο της στο οποίο λέει ότι είναι υπέρ των αμβλώσεων, δικαίωμα «απαλλαγμένο από οποιαδήποτε παρέμβαση ή πίεση από την κυβέρνηση».

«Η ατομική ελευθερία είναι μια θεμελιώδης αρχή που προστατεύω. Χωρίς αμφιβολία, δεν υπάρχει χώρος για συμβιβασμό όσον αφορά αυτό το ουσιαστικό δικαίωμα που κατέχουν όλες οι γυναίκες από τη γέννησή τους, την ατομική ελευθερία. Τι σημαίνει πραγματικά το σώμα μου, η επιλογή μου;» είπε η πρώην πρώτη κυρία σε βίντεο που αναρτήθηκε στο X. 

Η υπεράσπιση των δικαιωμάτων της στην άμβλωση τη φέρνει σε αντίθεση με τις θέσεις του συζύγου της,Ντόναλντ Τραμπ, με αυτό να γίνεται αντιληπτό περίπου ένα μήνα πριν τις αμερικανικές εκλογές.

Πηγή: skai.gr