Μεξικό: Εκαντοντάδες μετανάστες σε τρένα για ΗΠΑ - Ζητοκραυγάζουν και χειροκροτούν - Δείτε βίντεο

Κάθε βαγόνι ήταν γεμάτο με ανθρώπους, μερικοί εκ των οποίων κρέμονταν από τα πλάγια για να χαιρετούν την κάμερα

Εκατοντάδες μετανάστες προερχόμενοι από το Μεξικό βιντεοσκοπήθηκαν τη στιγμή που βρίσκονταν πάνω σε ένα τρένο, το οποίο κατευθυνόταν προς τις ΗΠΑ, εν μέσω αριθμού ρεκόρ παράνομων διελεύσεων.

Στα πλάνα που δημοσιεύτηκαν από το Fox News την Κυριακή, φαίνεται το τρένο FerroMex να διέρχεται από την πόλη Zacatecas στο κέντρο του Μεξικό, να κατευθείνεται βόρεια σε ένα ταξίδι 750 μιλίων προς τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κάθε βαγόνι ήταν γεμάτο με ανθρώπους που ζητωκραύγαζαν και χειροκροτούσαν — με μερικούς να κρέμονται από τα πλάγια και να χαιρετούν την κάμερα.

'Οπως μεταδίδει η New York Post, το βίντεο έγινε γρήγορα viral αφού αναρτήθηκε στο Twitter από τον Γκριφ Τζένκινς του Fox News, ο οποίος έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης ότι οι μετανάστες «προφανώς δεν είδαν το μήνυμα, το οποίο γράφει «μην έρθετε».

Ο ίδιος, αναφερόταν στην αντιπρόεδρο Kamala Harris, η οποία είχε δηλώσει στους μετανάστες της Γουατεμάλας τον Ιούνιο: «Μην έρθετε. Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν να επιβάλλουν τους νόμους μας και να προστατεύουν τα σύνορά μας».


 

Πηγή: NYP