Συγκλονιστικές εικόνες από ξεριζωμένους πολίτες να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους στον Λίβανο - Δείτε φωτογραφίες

Πώς να χωρέσει μια ολόκληρη ζωή σε ένα αυτοκίνητο; Άνθρωποι μαζεύουν όσα περισσότερα πράγματα μπορούν και εγκαταλείπουν την οικία τους για να σωθούν

Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις...

Λίβανος

Συγκινητικές εικόνες ανθρώπων ξεριζωμένων που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στον Λίβανο λόγω των ανελέητων επιθέσεων που εξαπολύει το Ισραήλ, απαθανατίζει ο φωτογραφικός φακός.

Πώς να χωρέσει μια ολόκληρη ζωή σε ένα αυτοκίνητο; Άνθρωποι μαζεύουν όσα περισσότερα πράγματα μπορούν και εγκαταλείπουν την οικία τους για να σωθούν.

Λίβανος

Υπενθυμίζεται ότι νέα πλήγματα κατά στόχων της Χεζμπολάχ εξαπέλυσε ο ισραηλινός στρατός στην Κοιλάδα Μπεκάα, αλλά και στη Βηρυτό, αμέσως μετά την εκπνοή της διορίας που είχε δώσει στους κατοίκους να εκκενώσουν την περιοχή και ενώ εντείνονται οι φόβοι για έναν ευρύτερο περιφερειακό πόλεμο καθώς το Ισραήλ πραγματοποίησε τη Δευτέρα τις πλέον πολύνεκρες επιδρομές στον Λίβανο από το 2006.

Λίβανος

Ο Νετανιάχου προειδοποίησε τους Λιβανέζους πολίτες να φύγουν από τις επικίνδυνες ζώνες.

Λίβανος

Λίβανος

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι τρέπονται σε φυγή στον νότιο Λίβανο «λόγω των ισραηλινών θηριωδιών», δήλωσε σήμερα στο Reuters ο Λιβανέζος υπουργός αρμόδιος για την αντιμετώπιση κρίσεων, Νάσερ Γιασίν.

Λίβανος

Λίβανος

Πηγή: skai.gr