Νέο βίντεο από την επίθεση Τουρκοκυπρίων σε άνδρες του ΟΗΕ στη Νεκρή Ζώνη 

Σύμφωνα με την Daily Mail, το «δραματικό βίντεο δείχνει τους Βρετανούς στρατιώτες να δέχονται γροθιές στο κεφάλι, να κλωτσούνται στο έδαφος και να σπρώχνονται από τον όχλο των Τουρκοκυπρίων»

Ένα νέο βίντεο από τα πρόσφατα επεισόδια στη Nεκρή Ζώνη της Κύπρου, στην περιοχή της Πύλα, δημοσιεύει σήμερα η Daily Mail, κάνοντας λόγο για βάναυση επίθεση των Τουρκοκυπρίων σε άνδρες του ΟΗΕ. 

Στα πλάνα από τα βίαια επεισόδια φαίνονται Τουρκοκύπριοι να ξυλοκοπούν άγρια και να σπρώχνουν τους Βρετανούς άνδρες της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, ενώ νωρίτερα είχαν βγάλει από το δρόμο οχήματα του ΟΗΕ που προσπαθούσαν αν σταματήσουν παράνομες εργασίες διαπλάτυνσης δρόμου στην περιοχή. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, το «δραματικό βίντεο δείχνει τους Βρετανούς στρατιώτες να δέχονται γροθιές στο κεφάλι, να κλωτσούνται στο έδαφος και να σπρώχνονται από τον όχλο των Τουρκοκυπρίων». 

Τα επεισόδια στην Πύλα καταδίκασε έντονα η διεθνής κοινότητα ενώ το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών ισχυρίστηκε πως η καταδίκη των συμβάντων από τον ΟΗΕ «είναι εκτός πραγματικότητας».

Πηγή: skai.gr