ΚΑΙΡΟΣ

Νέο Challenge από Μασκ σε Ζούκερμπεργκ: Έλα να... μετρηθούμε

Ο Ίλον Μασκ έπεσε ακόμα πιο χαμηλά ζητώντας από τον ιδρυτή της Meta να αναμετρηθούν σε έναν... περίεργο διαγωνισμό

Συνεχίζεται η κόντρα των δύο δισεκατομμυριούχων, του Ίλον Μασκ και του Μαρκ Ζούκερμπεργκ η οποία περνάει πλέον σε άλλο επίπεδο. Αυτή τη φορά ο ιδιοκτήτης του Twitter, πρότεινε στον Ζάκερμπεργκ να κάνουν «έναν κυριολεκτικό διαγωνισμό μέτρησης πέους».

Στο μήνυμά του, εμπνευσμένο από το λανσάρισμα του Threads - πρόκειται για την «απάντηση» της Meta στο Twitter - ο Έλον Μασκ συμπεριέλαβε και ένα emoji μεζούρας. 

Επίσης, χρησιμοποίησε μία λέξη της αργκό που είναι δημοφιλής στους δεξιούς κύκλους, ως όρος χλευασμού. «Ο Ζουκ είναι κερατάς» επεσήμανε. 

Μέχρι τη Δευτέρα, το Threads είχε φτάσει τους 100 εκατομμύρια χρήστες, σύμφωνα με τον ιστότοπο Techcrunch κάτι που προκάλεσε την οργή του Ίλον Μάσκ. 

Το Twitter έχει περίπου 250 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, αλλά έχει πληγεί από διαμάχες και τεχνικά προβλήματα από τότε που ο Μασκ, το αγόρασε πέρυσι, για 44 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ξεκινώντας το Threads, ο Ζούκερμπεργκ είπε από την πλευρά του: «Ο στόχος είναι να το διατηρήσουμε φιλικό καθώς επεκτείνεται. Νομίζω ότι είναι εφικτό και θα είναι τελικά το κλειδί της επιτυχίας του.

«Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο το Twitter δεν πέτυχε όσο νομίζω ότι θα έπρεπε, και θέλουμε να το κάνουμε διαφορετικά» επεσήμανε ο δισεκατομμυριούχος. 

Πηγή: skai.gr