απεργία

Γενική απεργία την Τετάρτη - Πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις - Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Τα αιτήματα της απεργίας είναι αυξήσεις σε μισθούς, συλλογικές συμβάσεις, επαναφορά 13ου - 14ου μισθού, μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και της στεγαστικής κρίσης

Κλείσιμο

Καναδάς: "Φρίκη" για το χτύπημα στη Ράφα - Αναγκαία η άμεση καταπαυση πυρός

Μας προκάλεσαν φρίκη τα πλήγματα τα οποία σκότωσαν παλαιστινίους αμάχους στη Ράφα», ανέφερε ενώπιον του καναδικού κοινοβουλίου,η υπουργός Εξωτερικών του Καναδά, Μέλανι Ζολί.

Η κυβέρνηση του Καναδά εξέφρασε «φρίκη» χθες Δευτέρα για τον βομβαρδισμό της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας σε καταυλισμό εκτοπισμένων στη Ράφα, στη νότια Λωρίδα της Γάζας, ο οποίος στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες αμάχους, ζητώντας να κηρυχθεί «άμεση κατάπαυση του πυρός».

«Μας προκάλεσαν φρίκη τα πλήγματα τα οποία σκότωσαν παλαιστινίους αμάχους στη Ράφα. Το ότι σκοτώθηκαν αθώοι άμαχοι είναι εντελώς απαράδεκτο. (...) Γι’ αυτό χρειάζεται άμεση κατάπαυση του πυρός», είπε η υπουργός Εξωτερικών του Καναδά, Μέλανι Ζολί, ενώπιον του καναδικού κοινοβουλίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ