Στα άδυτα των αδύτων: Φωτό με τους επικεφαλείς του IDF και της Σιν Μπετ στο στρατηγείο της υπηρεσίας ασφαλείας 

Οι –επιχειρησιακά- δύο πιο ισχυροί άνδρες του Ισραήλ στο κέντρο επιχειρήσεων της Σιν Μπετ – Όλα τα υπόλοιπα στελέχη της Σιν Μπετ στη φωτό έχουν «θολωθεί»

Στα άδυτα των αδύτων… Φωτογραφία με τους επικεφαλής του IDF (Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις) και της Σιν Μπετ στο κέντρο διοίκησης της υπηρεσίας εσωτερική ασφαλείας έδωσε στη δημοσιότητα την Παρασκευή η Σιν Μπετ. 

Οι –επιχειρησιακά- δυο πιο ισχυροί άνδρες του Ισραήλ, o αρχηγός του επιτελείου του ισραηλινού στρατού αντιστράτηγος Χέρτσι Χαλέβι και ο επικεφαλής της Σιν Μπετ, Ρόναν Μπαρ συναντήθηκαν, και βρέθηκαν στην αίθουσα διοίκησης ειδικών επιχειρήσεων της υπηρεσίας κατά τη διάρκεια ενημέρωσης.

Όλα τα υπόλοιπα στελέχη στο στρατηγείο της Σιν Μπετ στη φωτό έχουν «θολωθεί». 

Οι δυο τους ενημερώθηκαν από τους υπαλλήλους της Σιν Μπετ τις δραστηριότητες της υπηρεσίας στον πόλεμο, συμπεριλαμβανομένων «των προσπαθειών της υπηρεσίας πληροφοριών για τον εντοπισμό των ομήρων και των αγνοουμένων και της κοινής δραστηριότητας με τον IDF… στις πληροφορίες και τις επιχειρήσεις».

Η Γενική Υπηρεσία Ασφαλείας, περισσότερο γνωστή με το ακρωνύμιο Σαμπάκ ή Σιν Μπετ, είναι η υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας του Ισραήλ. Το σύνθημά της είναι Μαγκέν βεΛό Γιερα'έ, που σημαίνει «αμυνόμενος που δεν πρέπει να φανεί» ή «η αόρατη ασπίδα».
 

Πηγή: skai.gr