ΚΑΙΡΟΣ

Κλιμακώνουν τις απειλές οι Φρουροί Επανάστασης του Ιράν: Καρκινικός όγκος το Ισραήλ - Θα εξαφανιστεί από τον παγκόσμιο χάρτη

Your browser doesn’t support HTML5 audio

«Εάν συνεχιστούν τα εγκλήματα στη Γάζα, ο μουσουλμανικός λαός άλλων χωρών μπορεί να συμμετάσχει στη σύγκρουση κατά των Σιωνιστών»

Ανώτατος ιρανός στρατιωτικός διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης απείλησε την Τρίτη ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν «περισσότερες επιθέσεις» κατά του Ισραήλ εάν συνεχιστούν οι ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα.

«Εάν συνεχιστούν τα εγκλήματα στη Γάζα, ο μουσουλμανικός λαός άλλων χωρών μπορεί να συμμετάσχει στη σύγκρουση κατά των Σιωνιστών και ένα άλλο σοκ μπορεί να είναι καθ' οδόν», ανέφερε χαρακτηριστικά στο ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων Fars, ο Αλί Φαντάβι, «νο 2» στο Σώμα των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC).

«Τα σοκ από πλευράς μετώπου της αντίστασης εναντίον του σιωνιστικού καθεστώτος θα συνεχιστούν μέχρι να εξαλειφθεί αυτός ο "καρκινικός όγκος" από τον παγκόσμιο χάρτη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ταξίαρχος Φαντάβι.

"Κανείς δε θα σταματήσει τους μουσουλμάνους, αν το Ισραήλ συνεχίσει τα εγκλήματα"

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ απείλησε επίσης ότι «κανείς δεν θα μπορέσει να σταματήσει τους μουσουλμάνους σε όλο τον κόσμο και τις δυνάμεις της αντίστασης» εάν συνεχιστούν τα εγκλήματα του Ισραήλ στη Γάζα, μετέδωσε η ιρανική κρατική τηλεόραση.

Το Ιράν αναφέρεται στις ένοπλες ομάδες που υποστηρίζει στη Μέση Ανατολή ως μέρος «του Άξονα της Αντίστασης».

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν ανέφερε εξάλλου ότι «Ισραηλινοί αξιωματούχοι πρέπει να δικαστούν για τα εγκλήματά τους που διέπραξαν κατά των Παλαιστινίων στη Γάζα, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση».

Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού (IDF) δήλωσε νωρίτερα ότι το καθεστώς της Λωρίδας της Γάζας μετά τη σχεδιαζόμενη επίθεση του Ισραήλ στον παλαιστινιακό θύλακα θα είναι «παγκόσμιο ζήτημα».

«Έχουμε εξετάσει όλα τα πιθανά σενάρια κατάληξης», προειδοποίησε ο υποναύαρχος Ντάνιελ Χάγκαρι σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια ενημέρωσης, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν το Ισραήλ θα καταλάβει πλήρως το έδαφος αυτό.

Το Ισραήλ δήλωσε ότι η Τεχεράνη υποστήριξε ενεργά την επίθεση της 7ης Σεπτεμβρίου από τη Χαμάς. 

Πηγή: skai.gr