ΗΠΑ: Μωρό βρήκε τραγικό θάνατο μέσα σε αυτοκίνητο που το ξέχασε για 6 ώρες η νταντά 

Ένα κοριτσάκι 11 μηνών και ο σκύλος της οικογένειας έχασαν τη ζωή τους 

Ένα κοριτσάκι 11 μηνών έχασε τη ζωή στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ όταν το ξέχασε η γυναίκα που το πρόσεχε για 6 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο. Μαζί με τον σκύλο της οικογένειας. 

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν η αστυνομία κλήθηκε  στις 4 το απόγευμα της Τρίτης στο νοσοκομείο Bon Secours Mary Immaculate καθώς ένας άνδρας πήγε στα επείγοντα με ένα «νεκρό παιδί» τυλιγμένο σε μαύρη πλαστική σακούλα σκουπιδιών. 

Το κουβάρι ξετυλίχτηκε και οδήγησε στην σύλληψη της 40χρονης νταντάς της μικρούλας Μύριαμ, η οποία και συνελήφθη για κακουργηματική παραμέληση παιδιού και κακοποίηση ζώου. 

Η γυναίκα πρόσεχε τακτικά το μωρό. Τα ξημερώματα της Τρίτης, της τηλεφώνησε ένας φίλο της και της ζήτησε να του παέι τσιγάρα γιατί φρόντιζε έναν ηλικιωμένο και δεν μπορούσε να τον αφήσει.

Η 40χρονη πήρε το μωρό και το σκυλί μαζί και πήγε να τον εξυπηρετήσει με το αυτοκίνητο. Στη συνέχεια, η νταντά επέστρεψε στο σπίτι της, έκλεισε το αυτοκίνητο ξεχνώντας μέσα το μωρό και το σκυλί, μπήκε στο σπίτι και έπεσε για υπνο. 

Μέσα στην ημέρα η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 30 βαθμούς. 

Η 40χρονη ξύπνησε στις 14.30 το μεσημέρι από ένα τηλεφώνημα. Τότε θυμήθηκε το μωρό και το σκυλάκι και έτρεξε στο αυτοκίνητο, αλλά και τα δύο είχαν πεθάνει.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, αυτό ήταν το 26 περιστατικό θανάτο παιδιούσ τις ΗΠΑ, επειδή ξεχάστηκε σε αυτοκίνητο. 


 

Πηγή: skai.gr