Φυλάκιση δέκα ετών σε 75χρονη πρώην δασκάλα που κακοποιούσε σεξουαλικά 14χρονο στο υπόγειο του σχολείου στις ΗΠΑ

Η Αν Νέλσον-Κοχ βρέθηκε ένοχη τον περασμένο Αύγουστο για ασέλγεια εις βάρος του ανήλικου αγοριού το σχολικό έτος 2016-2017

Ποινή φυλάκισης δέκα ετών επιβλήθηκε σε μία 75χρονη πρώην δασκάλα για σεξουαλική κακοποίηση εις βάρος ενός 14χρονου μαθητή σε σχολείο στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Αν Νέλσον-Κοχ βρέθηκε ένοχη τον περασμένο Αύγουστο για ασέλγεια εις βάρος του ανήλικου αγοριού το σχολικό έτος 2016-2017.

Η αρρωστημένη δράση της αποκαλύφθηκε τον Απρίλιο του 2022 μετά από καταγγελία του θύματος στην αστυνομία.

Η τότε 67χρονη γυναίκα είχε εξαναγκάσει πολλές φορές το αγόρι να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις μαζί της στο υπόγειο του ιδιωτικού σχολείου Tomah Baptist Academy.

Ένοχη για πάνω από 25 κατηγορίες

Η ίδια βρέθηκε ένοχη για πάνω από 25 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της αποπλάνησης, της σεξουαλικής κακοποίησης, του εκφοβισμού και της επίδειξης γεννητικών οργάνων σε ανήλικο, ενώ μετά την αποφυλάκισή της θα βρίσκεται υπό επιτήρηση για 15 χρόνια, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστή.

«Πρόκειται για έναν απίστευτα γενναίο νεαρό άνδρα. Είπε την αλήθεια του, και οι ένορκοι τον άκουσαν. Δεν θα είχαμε αυτήν την απόφαση εάν δεν είχε σταθεί τόσο δυνατός», δήλωσε η βοηθός εισαγγελέα Σάρα Σκάιλς.

Πηγή: Daily Mail