ΚΑΙΡΟΣ

Συντριβή αεροσκάφους στη Φλόριντα με τέσσερις νεκρούς

Όλα τα διαθέσιμα βίντεο θα εξεταστούν για την εξακρίβωση της αιτίας της συντριβής

Οι σοροί δύο ανδρών και δύο γυναικών ανασύρθηκαν από τη θάλασσα μετά από συντριβή μικρού αεροσκάφους λίγο έξω από τις ακτές του Κόλπου της Φλόριντα, ανακοίνωσε η αστυνομία την Πέμπτη.

Το αεροπλάνο συνετρίβη στον Κόλπο του Μεξικού δυτικά της προβλήτας αλιείας της πόλης της Βένις λίγο μετά τις 9:30 μ.μ. (τοπική ώρα) την Τετάρτη. Αρκετοί άνθρωποι στην προβλήτα είδαν το αεροπλάνο να συντρίβεται και κάλεσαν το 911. Όλα τα διαθέσιμα βίντεο θα εξεταστούν για την εξακρίβωση της αιτίας της συντριβής. 

Η αστυνομία «δεν ήταν σε θέση να αναπτύξει μια ομάδα κατάδυσης μέχρι το φως της ημέρας» διευκρινίστηκε. Το αεροπλάνο - ένα Piper PA-32R - εντοπίστηκε λίγο πριν το μεσημέρι σε βάθος επτά μέτρων στη θάλασσα. 

Οι αρχές αναγνώρισαν τα θύματα ως τον Ουίλιαμ Τζέφρι Λάμπκιν, 64 ετών, που ήταν ο πιλότος του αεροπλάνου, την Πατρίσια Λάμπκιν, 68, τον Ρίκι Τζο Μπίβερ, 60 και την Ελίζαμπεθ Ανν Μπίβερ, 57. Τα τέσσερα άτομα ήταν οι μόνοι επιβάτες του αεροπλάνου, και κατάγονταν από την Ιντιάνα διευκρίνισε η αστυνομία.

Πηγή: skai.gr