IDF: Δύο ακόμη όμηροι απελευθρώθηκαν από τη Χαμάς - Δείτε βίντεο

Πηγή της Χαμάς ανέφεραν στο Γαλλικό Πρακτορείο νωρίτερα ότι σήμερα θα απελευθερώσουν ακόμη 10 ομήρους, μεταξύ των οποίων και δύο με ρωσική υπηκοότητα.

Δύο ακόμη ομήρους απελευθέρωσε σήμερα, Πέμπτη η Χαμάς, σύμφωνα με τις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις και το γραφείο του πρωθυπουργού και βρίσκονται πλέον ασφαλείς σε ισραηλινό έδαφος, κατευθύνονται προς τη βάση Χατζερίμ.

Πρόκειται για την 21χρονη Mia Shem και την 40χρονη Amit Soussana, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του πρωθυπουργού. 

«Η κυβέρνηση του Ισραήλ αγκαλιάζει τους δύο ομήρους που μόλις αφέθηκαν ελεύθεροι. Η κυβέρνηση του Ισραήλ έχει δεσμευτεί για την επιστροφή όλων των ομήρων και αγνοουμένων», αναφέρει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X, το γραφείο του πρωθυπουργού και προσθέτει πως «μαζί με όλες τις υπηρεσίες ασφαλείας, θα βοηθήσει αυτούς και τις οικογένειές τους».

Όπως ανέφεραν νωρίτερα σε ανακοίνωσή τους οι IDF δύο όμηροι παραδόθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό στη Λωρίδα της Γάζας

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε ο Ερυθρός Σταυρός, δύο Ισραηλινοί όμηροι μεταφέρθηκαν σε αυτούς και είναι καθ' οδόν προς το ισραηλινό έδαφος», αναφέρεται στη σύντομη ανακοίνωση.

Πηγή της Χαμάς ανέφεραν στο Γαλλικό Πρακτορείο νωρίτερα ότι σήμερα θα απελευθερώσουν ακόμη 10 ομήρους, μεταξύ των οποίων και δύο με ρωσική υπηκοότητα. Χθες, η Χαμάς απελευθέρωσε δύο ακόμη γυναίκες Ρωσο - ισραηλινές για χάρη του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Δεν έχει γίνει σαφές γιατί αυτοί οι όμηροι απελευθερώνονται χωριστά.
 

Πηγή: skai.gr