Η Κάρλα Μπρούνι αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2019: «Να κάνετε τις μαστογραφίες σας κάθε χρόνο»

Το πρώην σούπερ μόντελ και Πρώτη Κυρία της Γαλλίας προωθώντας το Pink October, τον μήνα κατά τον οποίο οι γυναίκες ενθαρρύνονται να πάνε για εξετάσεις, ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο αποκάλυψε τον δικό της αγώνα με τον καρκίνο

Τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού το 2019 αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια η 55χρονη Κάρλα Μπρούνι.

Το πρώην σούπερ μόντελ και Πρώτη Κυρία της Γαλλίας προωθώντας το Pink October, τον μήνα κατά τον οποίο οι γυναίκες ενθαρρύνονται να πάνε για εξετάσεις, ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο αποκάλυψε τον δικό της αγώνα που έδωσε με τον καρκίνο επισημαίνοντας πως χάρη στους τακτικούς ελέγχους που έκανε, δεν χρειάστηκε να υποβληθεί σε μαστεκτομή.

«Πριν από τέσσερα χρόνια, διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού», λέει η κυρία Μπρούνι σε ένα βίντεο. «Χειρουργική επέμβαση, ακτινοθεραπεία, ορμονική θεραπεία, ακολούθησα τον συνηθισμένο δρόμο για τη θεραπεία αυτού του τύπου καρκίνου. Αλλά ήμουν τυχερή, ο καρκίνος μου δεν ήταν ακόμα επιθετικός. Γιατί αυτός ο καρκίνος δεν ήταν επιθετικός; Είναι γιατί δεν πρόλαβε να γίνει».

Δεν το δημοσιεύω για να σας δώσω λεπτομέρειες για την υγεία μου. Αυτό με αηδιάζει και δίστασα πολύ καιρό πριν μιλήσω. Όχι, αν το κοινοποιώ σήμερα είναι επειδή έχω ένα μήνυμα να δώσω. Είναι ένα θεμελιώδες μήνυμα για όλες τις γυναίκες που με ακολουθούν, να κάνετε τις μαστογραφίες σας κάθε χρόνο». Η Κάρλα Μπρούνι ολοκληρώνει την ανάρτηση λέγοντας: «Να κάνετε τις μαστογραφίες σας. Οι ζωές σας εξαρτώνται από αυτό ».

Η Κάρλα Μπρούνι, μητέρα δύο παιδιών, έδινε την μάχη της την ίδια περίοδο που ο σύζυγός της, πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, πολεμούσε τις κατηγορίες διαφθοράς που οδήγησαν στην καταδίκη του σε ποινικό δικαστήριο.

Παράλληλα, μίλησε για τις μάχες της ενάντια στο αλκοόλ, το τσιγάρο και τη ζάχαρη. «Υπέφερα από όλους τους εθισμούς. Έπρεπε να πίνω 30 ή 40 κόκα κόλες την ημέρα» είχε πει τον Ιανουάριο. Όπως έχει αποκαλύψει άρχισε επίσης να καπνίζει πολύ ως έφηβη και συνήθιζε να «πνίγεται κάθε μέρα» στο αλκοόλ.

Πηγή: skai.gr