Γερμανία: 14χρόνια φυλάκισης σε 45χρονο παιδόφιλο -Eργαζόταν ως μπέιμπι σίτερ και κακοποιούσε βρέφη

Ο Μάρκους Ρ, 45 ετών, νάρκωνε βρέφη μέσα στα σπίτια τους προτού τα κακοποιήσει σεξουαλικά σύμφωνα με το περιφερειακό δικαστήριο της Κολωνίας.

Σε 14 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε σήμερα ο παιδόφιλος που σόκαρε με την ειδεχθή του δράση τη Γερμανία και ολόκληρο τον κόσμο καθώς κακοποίησε σεξουαλικά 13 παιδιά μόλις ενός μηνός ενώ παρίστανε τον μπέιμπι σίτερ.

Ο Μάρκους Ρ., 45 ετών, νάρκωνε βρέφη μέσα στα σπίτια τους προτού τα κακοποιήσει σεξουαλικά σύμφωνα με το περιφερειακό δικαστήριο της Κολωνίας.

Ο παντρεμένος ειδικός ηλεκτρονικών υπολογιστών βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του να τα κακοποιεί και κοινοποιούσε το υλικό σε ιστοσελίδες που έχουν πρόσβαση παιδεραστές, στο dark web, τα τελευταία 14 χρόνια.

Οι ερευνητές είπαν ότι χρειάστηκαν 17 ημέρες για να αντιγράψουν τα δεδομένα από τον υπολογιστή του λόγω του τεράστιου όγκου των φρικιαστικών βίντεο και εικόνων.

Μεταξύ 2005 και 2019, ο Marcus R., από το Wermelskirchen, κακοποίησε 13 παιδιά.

Ο εισαγγελέας είπε ότι διέπραξε 124 σεξουαλικές κακοποιήσεις ανηλίκων με το μικρότερο παιδί να είναι ένα κοριτσάκι μόλις ενός μηνός.

Ο Μάρκους Ρ., που εμφανιζόταν ως έμπιστος μπέιμπι σίτερ, κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά ενώ οι γονείς τους πήγαιναν στη δουλειά ή έβγαιναν έξω με φίλους.

Μεταξύ αυτών που κακοποίησε ήταν και οι δύο μικροί γιοι ενός αστυνομικού.

Ενδεικτική υπόθεση της ειδεχθούς του δράσης είναι αυτή οικογένειας η οποία τον προσέλαβε για να φροντίσει τα παιδιά της, τα οποία ήταν τότε ηλικίας δύο και τεσσάρων ετών καθώς για μεγάλο χρονικό διάστημα ο κατηγορούμενος έμενε μαζί με τα παιδιά ενώ τον επέβλεπαν.

Ο Marcus R. βρισκόταν το σπίτι της οικογένειας κάθε μήνα ενώ οι γονείς ήταν στη δουλειά.

Μόνο κατά τη διάρκεια αυτών των ωρών, ναρκωτικά τα αγόρια πριν τα κακοποιήσει σεξουαλικά και τα βασανίσει με σεξουαλικά παιχνίδια που είχε φέρει στην τσάντα του, γράφει η εφημερίδα Die Welt.

Κινηματογραφούσε τον εαυτό του να κακοποιεί σεξουαλικά τα νεαρά αγόρια και έστελνε τα βίντεο σε άλλους παιδεραστές, ενώ ενθάρρυνε τους πατεράδες να κακοποιούν τα παιδιά τους, αναφέρει

Ο Marcus R., ο οποίος έχει περιγράψει τη συμπεριφορά του ως «αηδιαστική» κατά τη διάρκεια της δίκης του, συνελήφθη από αστυνομικούς τον Δεκέμβριο του 2021 στο σπίτι της οικογένειάς του.

Πηγή: DAILY MAIL