ΚΑΙΡΟΣ

Έλληνες έκαναν φάρσα για βόμβα στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης και μπήκαν φυλακή

«Καμπάνα» 13 ημερών στη φυλακή για δύο Έλληνες επιχειρηματίες από δικαστήριο της Δανίας, επειδή με τα σχόλια τους προκάλεσαν την σύντομη εκκένωση ενός από τα κεντρικά τέρμιναλ του διεθνούς αεροδρομίου της Κοπεγχάγης.

Οι δύο άντρες, απέδειξαν ότι έχουν κακή αίσθηση του χιούμορ, όταν αποφάσισαν να προβούν σε μια κακόγουστη φάρσα στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης. Μη λαμβάνοντας υπόψιν τον φόβο που επικρατεί μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, οι δύο Έλληνες έκαναν πλάκα λέγοντας ότι μια αποσκευή έχει βόμβα και πως ο ένας από αυτούς ήταν καταζητούμενος για το μακελειό στην Γαλλία!

«Έλεγαν πως αστειεύονταν ο ένας στον άλλο», είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας και συνέχισε: «Προφανώς, είναι φίλοι, παρόλο που ο ένας ταξίδευε στο Παρίσι και ο άλλος στην Φρανκφούρτη. Η πρώτη τους δικαιολογία ήταν πως αστειεύονται, αλλά η αστυνομία ζήτησε μια πιο σοβαρή εξήγηση.

Το τέρμιναλ του αεροδρομίου της Κοπεγχάγης, έμεινε κλειστό την Τετάρτη για μία ώρα λόγω της φάρσας, ενώ συνολικά υπήρξαν καθυστερήσεις σε 58 πτήσεις. Οι δύο άνδρες κατηγορήθηκαν για πρόκληση λάθους συναγερμού και καταδικάστηκαν σε 13 μέρες φυλάκιση. 

Πηγή: skai.gr