Επιστρέφουν οι εκδρομείς της 28ης Οκτωβρίου: Η κίνηση στους δρόμους

Επιστρέφουν οι εκδρομείς της 28ης Οκτωβρίου με ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών- Λαμίας: Ολα τα σημεία με μποτιλιάρισμα

Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων της 28ης Οκτωβρίου- Οι δρόμοι με μποτιλιάρισμα- οι οδηγοί δε θα καταβάλλουν διόδια στην Αγία Τριάδα μέχρι τις 24:00

Κλείσιμο

Εκρήξεις κοντά σε εμπορικό πλοίο στις ακτές της Υεμένης

Η UKMTO ανέφερε ότι έλαβε πληροφορίες για δύο εκρήξεις που σχετίζονται με ένα περιστατικό 25 ναυτικά μίλια νότια του λιμανιού Μούχα της Υεμένης - Το πλοίο και το πλήρωμα αναφέρθηκαν ασφαλή και το πλοίο προχώρησε στο επόμενο λιμάνι του

Εμπορικό σκάφος ανέφερε δύο εκρήξεις κοντά σε πλοίο που ταξίδευε 14 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά του Al Dhubab της Υεμένης, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η βρετανική εταιρεία ναυτιλιακής ασφάλειας Ambrey.

Η αναφορά ακολούθησε δηλώσεις της UK Maritime Trade Operations ( UKMTO ), η οποία ανέφερε ότι έλαβε πληροφορίες για δύο εκρήξεις που σχετίζονται με ένα περιστατικό 25 ναυτικά μίλια νότια του λιμανιού Μούχα της Υεμένης. Το πλοίο και το πλήρωμα αναφέρθηκαν ασφαλή και το πλοίο προχώρησε στο επόμενο λιμάνι του, πρόσθεσε η UKMTO .

Δεν έγινε αμέσως σαφές εάν τα δύο περιστατικά σχετίζονται.

Το Al Dhubab και το Mokha βρίσκονται κατά μήκος της δυτικής ακτής της Υεμένης κοντά στο στενό Bab al-Mandeb, καθιστώντας τα στρατηγικά σημαντικά κατά μήκος του διαδρόμου της Ερυθράς Θάλασσας.

Πηγή: skai.gr