ΚΑΙΡΟΣ

Η Ελληνοαμερικανική κοινότητα στηρίζει Κάμαλα για Πρόεδρο - «Οι αξίες μας αντικατοπτρίζονται στη ζωή και την καριέρα της»

«Είναι αφοσιωμένη στην υπεράσπιση της δημοκρατίας και στην εθνική και οικονομική μας ισχύ και σταθερότητα» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι ομογενείς 

Τη στήριξή της στην Κάμαλα Χάρις και τον Τιμ Γουόλς ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 5ης Νοεμβρίου, εκφράζει η Ελληνοαμερικανική κοινότητα.

Οπως αναφέρουν σε κείμενό τους: «Είμαστε περήφανα μέλη μιας κοινότητας με ισχυρή και μοναδική πολιτιστική κληρονομιά. Πιστεύουμε ότι η συλλογική μας φωνή έχει σημασία για τη διατήρηση και την προώθηση των ιδεών που ενισχύουν την κοινότητά μας και τη χώρα μας. Γι’ αυτό στηρίζουμε την Κάμαλα Χάρις για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών».

«Οι ιστορίες των οικογενειών μας και η ελληνική κληρονομιά μας ενσαρκώνουν το αμερικανικό όνειρο», σημειώνουν, προσθέτοντας πως «οι αξίες φιλοξενία, φιλότιμο, ελευθερία και δημοκρατία, βασικές για την ταυτότητα των Ελληνοαμερικανών, αντικατοπτρίζονται στη ζωή και την καριέρα της Αντιπροέδρου Χάρις».

Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, η κοινότητα τονίζει επίσης πως οι εκλογές της 5ης Νοεμβρίου είναι κρίσιμες για τη «διατήρηση των ιδανικών που ενισχύουν την κοινότητά μας και τη χώρα μας».

«Στεκόμαστε στο πλευρό της Αντιπροέδρου Χάρις στην προσπάθειά της για ισχυρή ασφάλεια των συνόρων και συνολική μεταρρύθμιση του ζητήματος της μετανάστευσης που θα είναι δίκαιη και με ανθρώπινο πρόσημο. Η δέσμευσή της για τη διατήρηση ενός ισχυρού ΝΑΤΟ διασφαλίζει την παγκόσμια σταθερότητα και την ασφάλεια της Αμερικής, της Ελλάδας και ολόκληρου του κόσμου. Οι τολμηρές πρωτοβουλίες της για το Κλίμα θα προστατεύσουν την πολιτιστική κληρονομιά, τη φυσική ομορφιά και την οικονομική σταθερότητα της Αμερικής και της Ελλάδας».

«Πάνω απ’ όλα, γνωρίζουμε ότι η Αντιπρόεδρος Χάρις και ο κυβερνήτης Γουόλς είναι αφοσιωμένοι στην υπεράσπιση της δημοκρατίας και των βασικών αρετών της  -ελευθερία, ειλικρίνεια, αξιοπρέπεια, συμπόνια, συμβιβασμό και συνεργασία- οι οποίες διασφαλίζουν την εθνική και οικονομική μας ισχύ και σταθερότητα», καταλήγουν.

Πηγή: skai.gr