Άγρια δολοφονία του 43χρονου ιδρυτή της CashApp «Crazy Bob» – Οργισμένη αντίδραση του Ίλον Μασκ

Άγνωστοι επιτέθηκαν στον φίλο του Ίλον Μασκ, πατέρα δύο παιδιών, και του κατάφεραν πολλαπλές μαχαιριές – Η μοιραία απόφαση του θύματος 

Tην έντονη αντίδραση του μεγιστάνα Ίλον Μασκ προκάλεσε η άγρια δολοφονία του επιχειρηματία Μπομπ Λι, επονομαζόμενου «Crazy Bob», ο οποίος ίδρυσε την υπηρεσία CashApp, ενώ βρισκόταν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Σαν Φρανσίσκο.

Άγνωστοι επιτέθηκαν στον φίλο του Μασκ, πατέρα δύο παιδιών, και του κατάφεραν πολλαπλές μαχαιριές.

Ο Μπομπ Λι ίδρυσε την υπηρεσία Cash App (προηγούμενη ονομασία Square Cash) και βοήθησε στο σχεδιασμό του λειτουργικού συστήματος για κινητά Android, ενώ είχε επενδύσει στη SpaceX του Ίλον Μασκ.

Έως στιγμής, η αστυνομία του Σαν Φρανσίσκο δεν έχει προβεί σε συλλήψεις για την ανθρωποκτονία που σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης στις 2.35 τα ξημερώματα της Τρίτης.

ELON


Φιλικά πρόσωπα του θύματος δήλωσαν στην εφημερίδα San Francisco Standard ότι είχε επισκεφθεί την περιοχή για επαγγελματικούς λόγους και έλαβε τη μοιραία απόφαση να μείνει μια επιπλέον ημέρα, οπότε δέχτηκε την επίθεση.

Ο ιδρυτής της Tesla και της SpaceX και CEO του Τwitter ρώτησε την εισαγγελέα του Σαν Φρανσίσκο σε τι κινήσεις προβαίνει ούτως ώστε να «φυλακίσει τους επαναλαμβανόμενα βίαιους παραβάτες».

«Λυπάμαι πολύ που το ακούω αυτό. Πολλοί άνθρωποι που γνωρίζω έχουν υποστεί σοβαρή επίθεση. Οι βίαιες εγκληματικές ενέργειες στο Σαν Φρανσίσκο είναι τρομακτικό φαινόμενο, και ακόμη και αν οι επιτιθέμενοι συλληφθούν, συχνά αφήνονται αμέσως ελεύθεροι».

«Αναμβάνει η πόλη πιο ισχυρή δράση για τη φυλάκιση των επαναλαμβανόμενων βίαιων παραβατών Μπρουκ Τζένκινς;» ρώτησε την εισαγγελέα ο Μασκ στο Twitter.

Πηγή: dailymail.co.uk