Αυστραλία: Πέθανε η 95χρονη που την χτύπησε αστυνομικός με τέιζερ

Ο αστυνομικός που την τραυμάτισε με το τέιζερ παραμένει σε αναστολή από τα καθήκοντά του με αποδοχές, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται

Πέθανε η 95χρονη γυναίκα στην Αυστραλία, εναντίον της οποίας αστυνομικός χρησιμοποίησε τέιζερ, προκαλώντας δημόσια κατακραυγή.

Η αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας δήλωσε ότι η 95χρονη Κλερ Νόουλαντ πέθανε το βράδυ της Τετάρτης «περιτριγυρισμένη από την οικογένεια και τους αγαπημένους της», σύμφωνα με το BBC.

Η ηλικιωμένη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά όταν η αστυνομία απάντησε σε αναφορές του προσωπικού ενός οίκο ευγηρίας όπου ζούσε η γυναίκα ότι η 95χρονη περιπλανιόταν έξω από το δωμάτιό της κρατώντας ένα μαχαίρι στις 4 το πρωί της περασμένης Τετάρτης.

Ο αστυνομικός που την τραυμάτισε με το τέιζερ παραμένει σε αναστολή από τα καθήκοντά του με αποδοχές, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται, ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία εξέφρασε τα συλλυπητήρια της «σε όσους είχαν την τύχη να τη γνωρίσουν, να την αγαπήσουν και να τους αγαπήσει η κυρία Νόουλαντ».

Η 95χρονη πιστεύεται ότι υπέστη κάταγμα στο κρανίο και σοβαρή εγκεφαλική αιμορραγία αφού έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι της κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

Πηγή: skai.gr