Αποχώρησε από το αρχηγείο του ρωσικού στρατού στο Ροστόφ ο Πριγκόζιν - Δείτε βίντεο

Ο Πριγκόζιν είχε συμφωνήσει νωρίτερα να θέσει τέλος στην ανταρσία κατά της ρωσικής στρατιωτικής ηγεσίας, μετά τη μεσολάβηση του Λευκορώσου προέδρου Αλεξάντερ Λουκασένκο. 

Ο Γεβγκένι Πριγκόζιν, ο αρχηγός της μισθοφορικής οργάνωσης Βάγκνερ, εθεάθη να αποχωρεί από το αρχηγείο του ρωσικού στρατού στην πόλη Ροστόφ επί του Ντον μέσα σε ένα SUV, σύμφωνα με βίντεο που ανάρτησε σήμερα στο Telegram το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Ο Πριγκόζιν είχε συμφωνήσει νωρίτερα να θέσει τέλος στην ανταρσία κατά της ρωσικής στρατιωτικής ηγεσίας, μετά τη μεσολάβηση του Λευκορώσου προέδρου Αλεξάντερ Λουκασένκο. Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι ο Πριγκόζιν θα μετακομίσει στη Λευκορωσία βάσει της συμφωνίας που επιτεύχθηκε.

Οι δρόμοι στο κέντρο του Ροστόφ δόθηκαν στην κυκλοφορία μεσούσης της αποχώρησης της Βάγκνερ

Οι δρόμοι στο κέντρο της πόλης Ροστόφ επί του Ντον, στη νότια Ρωσία, δόθηκαν ξανά στην κυκλοφορία το βράδυ του Σαββάτου, καθώς άρχισαν να αποχωρούν από την πόλη οι μισθοφόροι μαχητές της παραστρατιωτικής οργάνωσης Βάγκνερ που είχαν θέσει υπό τον έλεγχό τους καίριες εγκαταστάσεις στο Ροστόφ, μετέδωσε το πρακτορείο Interfax.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ