Κλείσιμο

Αντζελίνα Τζολί: O δικαστής που ανέλαβε την υπόθεση της επιμέλειας των παιδιών μου «ήταν προκατειλημμένος»

Πηγή κοντά στην Τζολί είπε στο NYP ότι η ηθοποιός πιέζει για τη νομοθεσία μετά το ψυχολογικό τραύμα που αντιμετώπισε με τον δικαστή του Λος Άντζελες

Η Angelina Jolie ισχυρίζεται ότι ο δικαστής που επέβλεπε την υπόθεση της επιμέλειας του παιδιού της ήταν «προκατειλημμένος» και ευνόησε τον πρώην σύζυγό της Brad Pitt.

Όπως αναφέρει το NYP, η ηθοποιός πλέον χρησιμοποιεί την εμπειρία της για να προωθήσει τη νομοθεσία και να ελέγξει τους «διεφθαρμένους» αξιωματικούς του δικαστηρίου.

Σε μια δισέλιδη επιστολή, με ημερομηνία 29 Σεπτεμβρίου, την οποία έλαβε το μέσο ενημέρωση η ηθοποιός και πρώην Πρεσβευτής Καλής Θέλησης προέτρεψε τον κυβερνήτη της Καλιφόρνια Gavin Newsom να υποστηρίξει τον «Νόμο του Piqui», ο οποίος θα απαιτούσε εκπαίδευση για την ενδοοικογενειακή βία για δικαστές, διαμεσολαβητές και άλλους επαγγελματίες του δικαστηρίου και τις επιπτώσεις της παιδικής κακοποίησης και του τραύματος.

Πηγή κοντά στην Τζολί είπε στο NYP ότι η ηθοποιός πιέζει για τη νομοθεσία μετά το ψυχολογικό τραύμα που αντιμετώπισε με τον δικαστή του Λος Άντζελες John W. Ouderkirk, ο οποίος αρνήθηκε να επιτρέψει στα παιδιά της να καταθέσουν για ενδοοικογενειακή βία που βίωσαν στα χέρια του πατέρα τους.

«Όλο αυτό το θέμα είναι πολύ προσωπικό για εκείνη και το κάνει για καλό λόγο. Κοιτάξτε τι αντιμετώπισε από έναν προκατειλημμένο δικαστή που απομακρύνθηκε από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο για τις διεφθαρμένες και μυστικές οικονομικές συναλλαγές που είχε με τη νομική ομάδα του Μπραντ Πιτ. Παραβίασε τη δικαστική δεοντολογία στην υπόθεση της οικογένειάς της και αρνήθηκε να εξετάσει στοιχεία ενδοοικογενειακής κακοποίησης», αναφέρει πηγή κοντά στη Τζολί.

«Δεν αποτελεί έκπληξη που ασχολήθηκε με αυτό το θέμα. Ολόκληρη η οικογένειά της είναι θύμα αποτυχίας του συστήματος. Αγωνίζεται ιδιωτικα για την οικογένειά της, αλλά και δημόσια για άλλες οικογένειες, εδώ και χρόνια», είπε.