ΚΑΙΡΟΣ

Δεν προβλέπονται έντονα καιρικά φαινόμενα. Ωστόσο, δεν θα λείψουν οι τοπικές καταιγίδες ιδιαίτερα στη Δ. Ελλάδα.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

 Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη

Σήμερα Δευτέρα Στην ανατολική νησιωτική χώρα θα εκδηλωθούν  τοπικές βροχές, και μεμονωμένες καταιγίδες που  βαθμιαία θα σταματήσουν.  Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη στα δυτικά, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί – Νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 15 βαθμούς , στην υπόλοιπη χώρα έως 16 με 17 βαθμούς και στα Δωδεκάνησα έως 18 βαθμούς.

Την Τρίτη τοπικές βροχές θα σημειωθούν  κυρίως στα Δυτικά , τα Νότια  και το Ανατολικό Αιγαίο. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα Δυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο.  Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τετάρτη , τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Δυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο , πιθανό στις ίδιες περιοχές να βρέξει και την Πέμπτη. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά.  Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Γενικά αίθριος. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί   3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια.   Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι  3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr