ΚΑΙΡΟΣ

Ο άστατος καιρός συνεχίζεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας , με τις περισσότερες και εντονότερες βροχές να εκδηλώνονται το Σάββατο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Πέμπτη Τοπικές βροχές , θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο , τα Ηπειρωτικά , στις Σποράδες και την Εύβοια . Στην υπόλοιπη χώρα  αραιή συννεφιά , κατά διαστήματα πιο πυκνή.   Οι  Άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ , και στο Αιγαίο Βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 14 με 15 βαθμούς , στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα Ηπειρωτικά έως 16 με 17  βαθμούς και στο Αιγαίο έως 18 με 19 βαθμούς.

Την Παρασκευή  τοπικές βροχές θα σημειωθούν στο Ιόνιο , τα Κεντρικά και Βόρεια Ηπειρωτικά. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές συννεφιές.  Οι  άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Νότιοι 4 με 6  μποφόρ , στο Αιγαίο Βόρειοι 3 με 5 και στα Νότια το πρωί μέχρι 6 μποφόρ ,  η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα Βόρεια.  

Βροχερός θα είναι ο καιρός και το Σ/Κ . Το Σάββατο οι βροχές και οι καταιγίδες κυρίως στα Δυτικά , τα Νότια και το Αιγαίο , και την Κυριακή κυρίως στα Δυτικά , τα Βόρεια και  το Ανατολικό Αιγαίο. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.    

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Συννεφιά παροδικά αυξημένη , με τοπικές βροχές κυρίως από το απόγευμα.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Συννεφιά  , με τοπικές βροχές που το βράδυ θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν Ανατολικοί – Νοτιοανατολικοί  3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 13  βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr