ΚΑΙΡΟΣ

Τοπικές βροχές μέχρι το τέλος της εβδομάδας , περισσότερες θα είναι το Σάββατο. Η θερμοκρασία από την Πέμπτη θα σημειώσει πτώση , για να έρθει πιο κοντά στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη Τοπικές βροχές , κυρίως ασθενείς , θα σημειωθούν στα Δυτικά , Κεντρικά και Βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα αραιή συννεφιά , κατά διαστήματα πιο πυκνή.   Οι  Άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Νότιοι , στο Αιγαίο Βόρειοι 4 με 6 μποφόρ και στο Βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρα , τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 16 βαθμούς , στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα Ηπειρωτικά έως 17 με 19 βαθμούς και στο Αιγαίο έως 20 με 21 βαθμούς.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή  τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά. Η ένταση των ανέμων μέχρι 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.  

Βροχερός θα είναι ο καιρός και το Σ/Κ . Το Σάββατο οι βροχές κυρίως στα Δυτικά , τα Νότια και το Αιγαίο , και την Κυριακή κυρίως στα Δυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.   

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι – Βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Τοπικές συννεφιές , με  μικρή πιθανότητα βροχής.  Οι άνεμοι θα πνέουν Ανατολικοί – Νοτιοανατολικοί  3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 15  βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr