Χωρίς αξιόλογες βροχές το Σάββατο. Τοπικές βροχές Κυριακή και Κ. Δευτέρα κυρίως στα Βόρεια , η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Παρασκευή  Στην Κεντρική Μακεδονία και την Ανατολική Θεσσαλία είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές συννεφιές και αυξημένη υγρασία.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι  3 με 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 16 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα έως 18 με 19 βαθμούς.  

Το Σάββατο λίγη συννεφιά.  Οι Άνεμοι Νότιοι 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.  

Την Κυριακή Αραιή συννεφιά κατά διαστήματα  πιο πυκνή. Τοπικές βροχές  θα σημειωθούν αρχικά στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και από το απόγευμα στα δυτικά. Στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και πιθανώς τη δυτική Στερεά προς το βράδυ θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 5 με 7 και τοπικά στα πελάγη 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Τέλος την Καθαρά Δευτέρα Σε όλη τη χώρα προβλέπεται συννεφιά , παροδικά  αυξημένη  κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Μακεδονία, τη Θράκη και το Ανατολικό - Βορειοανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει τους 18 με 21 βαθμούς.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά πρόσκαιρα αυξημένη. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι  2 με 4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Τοπικές συννεφιές.  Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 16  βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr