Χωρίς αξιόλογες βροχές την Παρασκευή και το Σάββατο. Τοπικές βροχές Κυριακή και Κ. Δευτέρα κυρίως στα Βόρεια , η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Πέμπτη  Λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν, από διάφορες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ , και μόνο στο Βόρειο Αιγαίο βαθμιαία θα γίνουν Βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 18 με 19 βαθμούς και τοπικά έως 20 βαθμούς.  

Την Παρασκευή Σχεδόν αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Και μόνο στην Κεντρική Μακεδονία και την ανατολική Θεσσαλία, θα έχει συννεφιά , και είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι Άνεμοι Νότιοι 3 με 5 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα Βόρεια.  

Το Σάββατο λίγη συννεφιά.  Οι Άνεμοι Νότιοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.  

Την Κυριακή Συννεφιά παροδικά αυξημένη  με τοπικές βροχές από το μεσημέρι - απόγευμα , στα Δυτικά – Βορειοδυτικά και Βόρεια – Βορειοανατολικά . Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 5 με 7 και τοπικά στα πελάγη 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο στα νότια.

Τέλος την Καθαρά Δευτέρα Σε όλη τη χώρα προβλέπεται συννεφιά , παροδικά  αυξημένη. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Μακεδονία, τη Θράκη και το Ανατολικό - Βορειοανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει τους 19 με 21 βαθμούς.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Γενικά αίθριος.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν ασθενείς  2 με 3 μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.

 

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά.  Οι άνεμοι θα πνέουν Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 18  βαθμούς.    

Πηγή: skai.gr