ΚΑΙΡΟΣ

Καλοκαιρία , με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Λίγες βροχές Κυριακή και Κ. Δευτέρα κυρίως στα Βόρεια , η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη αίθριος καιρός , με τοπικές συννεφιές κυρίως στα Δυτικά και Νότια. Οι  Άνεμοι θα πνέουν, Δυτικοί – Νοτιοδυτικοί  3 με 5 μποφόρ , και Νότια της Πελοποννήσου τοπικά 6. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 18 με 19 βαθμούς και τοπικά έως 20 βαθμούς.  

Την Πέμπτη Λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια. Η Ένταση των Ανέμων  3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Την Παρασκευή Σχεδόν αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Και μόνο στην Κεντρική Μακεδονία και τη ανατολική Θεσσαλία, θα έχει συννεφιά , και είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι Άνεμοι μέχρι 5 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα Βόρεια.   

Το Σάββατο λίγη συννεφιά.  Οι Άνεμοι Νότιοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.  

Την Κυριακή Συννεφιά παροδικά αυξημένη  στα δυτικά και τα βόρεια όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές μικρής διάρκειας , κυρίως στα Βόρεια. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 5 με 7 και τοπικά στα πελάγη 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο στα νότια.

Τέλος την Καθαρή  Δευτέρα Συννεφιά παροδικά αυξημένη  με τοπικές βροχές στα Δυτικά και τα Βόρεια.
Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει τους 19 με 21 βαθμούς.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Γενικά αίθριος , με αραιή συννεφιά. Οι  Άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις  3 με 4  μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Αραιή συννεφιά.  Οι άνεμοι θα πνέουν Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6 έως 19 βαθμούς.    

 

Πηγή: skai.gr