ΚΑΙΡΟΣ

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες. Το Σ/Κ θα είναι 4 με 5 βαθμούς υψηλότερη από τις κανονικές τιμές για την εποχή.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Πέμπτη   Γενικά αίθριος καιρός.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν, Βόρειοι – Βορειοδυτικοί , στο Ιόνιο 3 με 4 μποφόρ , και στο Αιγαίο 4 με 6 μποφόρ , με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φθάσει στα βόρεια έως 14 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 15 με 16 βαθμούς.  

Την Παρασκευή Λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια . Άνεμοι Δυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα Νότια τοπικά μέχρι 6. Η θερμοκρασία  θα σημειώσει μικρή άνοδο.  

Το Σ/Κ. Γενικά αίθριος καιρός με λίγη συννεφιά πρόσκαιρα αυξημένη  στα δυτικά, τα νότια και το Ανατολικό Αιγαίο.  Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5  και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα είναι 4 με 5 βαθμούς υψηλότερη από τις κανονικές τιμές για την εποχή.  

Τη Δευτέρα Λίγη συννεφιά , που βαθμιαία θα αυξηθεί , κυρίως στα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα , όπου  από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Γενικά αίθριος. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι  3 με 4  μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα. Γενικά αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr