ΚΑΙΡΟΣ

Δεν αναμένονται αξιόλογες βροχές , μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη

Σήμερα Τρίτη Γενικά αίθριος καιρός , και μόνο στην Κρήτη , το πρωί , είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς βροχές.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν, Βόρειοι , στο Ιόνιο 4 με 5 μποφόρ , και στο Αιγαίο 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 12 βαθμούς , και στην υπόλοιπη χώρα έως 13 με 14 βαθμούς.

Την Τετάρτη , τοπικές συννεφιές στα Ανατολικά , γενικά αίθριος στην υπόλοιπη χώρα. Οι Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι , στο Ιόνιο 3 με 5 μποφόρ , και στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Την Πέμπτη και την  Παρασκευή  Λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια . Άνεμοι Βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία  θα σημειώσει μικρή άνοδο.   

Το Σ/Κ Γενικά αίθριος καιρός με λίγη συννεφιά πρόσκαιρα αυξημένη  στα δυτικά, τα νότια και τα ανατολικά.  Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση την Κυριακή.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο το Σάββατο,  στα ανατολικά.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Γενικά αίθριος.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι  4 με 5 μποφόρ, και στα Ανατολικά μέχρι 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 13 βαθμούς , στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα. Γενικά αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ , το βράδυ τοπικά 6. Η θερμοκρασία έως 12 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr