ΚΑΙΡΟΣ

Εξασθένηση των φαινομένων σήμερα Τετάρτη. Θα επικρατήσουν Βορειοδυτικοί Άνεμοι και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη Τοπικές Βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως στο Ιόνιο , την Ανατολική Μακεδονία , τη Θράκη , στο Αιγαίο , την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Οι  Άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Στο Αιγαίο αρχικά θα πνέουν Νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ , βαθμιαία όμως θα γίνουν Βόρειοι και θα εξασθενήσουν.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 11  βαθμούς , και στην υπόλοιπη χώρα έως 14 με 16 βαθμούς.

Την Πέμπτη Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν αρχικά στην κεντρική , την ανατολική Μακεδονία, στο Αιγαίο , την Κρήτη , τα Δωδεκάνησα , και βαθμιαία  στο Ιόνιο και την Πελοπόννησο. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι  3 με 5 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή και το Σάββατο τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα Ανατολικά και Νότια.  Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.   

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι   3 με 4  μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς.

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα.  τοπικές συννεφιές.  Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ , με εξασθένηση. Η θερμοκρασία έως 11  βαθμούς.   

Πηγή: skai.gr