ΚΑΙΡΟΣ

Μέχρι την Πρωτοχρονιά αλλά και τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος , διατηρείται ο καιρός με τοπικές συννεφιές και θερμοκρασία πάνω από τα κανονικά επίπεδα.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

 Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Πέμπτη Ασθενείς τοπικές βροχές είναι πιθανό να σημειωθούν στα Δυτικά , τα Ανατολικά Ηπειρωτικά και στα Δωδεκάνησα.  Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη. Οι  Άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ , στο Αιγαίο Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Κεντρικά και βόρεια έως 14 με 15 βαθμούς, και στην υπόλοιπη χώρα έως 17 με 18 βαθμούς.  

Την  Παρασκευή  και το Σάββατο  ασθενείς βροχές είναι πιθανό να σημειωθούν στα  Δωδεκάνησα.  Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή Πρωτοχρονιά , αλλά και τη Δευτέρα και την Τρίτη  Λίγη συννεφιά.  Οι Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ , την Κυριακή στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Κυριακή.  

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βορειοανατολικοί  2 με 4  μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς. 

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη με τοπικές ομίχλες το πρωί και το βράδυ  .  Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς 2 με 3 μποφόρ.   Η θερμοκρασία έως 13 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr