Σήμερα Πέμπτη τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα  Πέμπτη   Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο , τα Ηπειρωτικά , το Β Αιγαίο , και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν  στο Ιόνιο Ν 3 με 4 μποφόρ   , και στο Αιγαίο Β 4 με 5 στα Δωδεκάνησα  τοπικά 6 μποφόρ.  Η  θερμοκρασία  θα ανέβει το μεσημέρι έως 26 με 28 βαθμούς , και τοπικά στα Νότια έως 29 βαθμούς .  

Την  Παρασκευή Τοπικές βροχές και σποραδικές  καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο , τα ηπειρωτικά,  το Β Αιγαίο και την Κρήτη , με τα περισσότερα και εντονότερα φαινόμενα να εκδηλώνονται στα Δ – ΝΔ  Οι Άνεμοι Β 4 με 6 μποφόρ. και  Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα ανατολικά και νότια , που βαθμιαία θα σταματήσουν. Άνεμοι Β στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τέλος την Κυριακή τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα δυτικά. Οι Άνεμοι Β στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Αττική                                                                                       

Καιρός σήμερα λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη. Το μεσημέρι και το απόγευμα δεν αποκλείεται να  σημειωθούν τοπικές βροχές ή μπόρες. Άνεμοι: Β – ΒΑ 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 28  βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα.  Συννεφιά  κατά περιόδους αυξημένη με τοπικές βροχές ή μπόρες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 24 βαθμούς

Πηγή: skai.gr