Κλείσιμο

Από σήμερα Τρίτη , την Τετάρτη , και την Πέμπτη αστάθεια , με τις περισσότερες και εντονότερες βροχές την Πέμπτη. Πτώση της Θερμοκρασίας. Το Σ/Κ μελτέμι και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα  Τρίτη  Γενικά αίθριος καιρός και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές  μπόρες ή σποραδικές καταιγίδες στην Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία. Οι άνεμοι Δ – ΝΔ 3 με 5 και στα Νότια τοπικά 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά έως 37 με 38  βαθμούς ,  και στα νησιά  έως  32 με 35  βαθμούς.

Την Τετάρτη Άστατος με τοπικές βροχές ή μπόρες και σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα Κ και Β Ηπειρωτικά. Άνεμοι στο Ιόνιο Δ – ΒΔ 4 με 6  μποφόρ , στο Αιγαίο ΝΔ έως ΒΔ 3 με 5 . Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Την Πέμπτη  Άστατος με τις περισσότερες και εντονότερες βροχές και καταιγίδες ,  να εκδηλώνονται κυρίως στα Ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα. Άνεμοι: Δ 3 με 5 στα Νότια έως 6 μποφόρ.  Θερμοκρασία  σε μικρή περαιτέρω πτώση.

Τέλος την Παρασκευή οι βροχές θα περιοριστούν στα Α και Ν και βαθμιαία θα σταματήσουν.  Οι Άνεμοι θα πνέουν Β – ΒΔ  3 με 5, στο Αιγαίο και το Β Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα Δ και Β

Αττική                                                                                       

Καιρός σήμερα. Αίθριος , με αραιή συννεφιά από το απόγευμα  Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ Θερμοκρασία: έως 37  βαθμούς

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Αραιή  συννεφιά η οποία από το μεσημέρι  θα πυκνώσει και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Άνεμοι: Νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 36 βαθμούς .

Πηγή: skai.gr