Σήμερα Παρασκευή αλλά και το Σάβ/Κυρ βοριάδες μέχρι 7 μποφόρ στο Αιγαίο και μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Ανεβαίνει πάλι η θερμοκρασία από την Κυριακή. Το νέο κύμα ζέστης θα κρατήσει τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της νέας εβδομάδας.

 Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Σήμερα Παρασκευή Λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια ,και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα Κεντρικά και Βόρεια ορεινά  θα σημειωθούν τοπικές μπόρες. Οι άνεμοι θα πνέουν Β 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι , έως 33 με 34 βαθμούς.

Το Σ/Κ γενικά αίθριος καιρός , με πιθανότητα για απογευματινές μπόρες στα Β ορεινά. Οι Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ, από την Κυριακή το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Κυριακή.

Τη Δευτέρα Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά το μεσημέρι απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Δ – ΒΔ  3 με 4 και στο Αιγαίο Β – ΒΑ  4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο σε όλη τη χώρα.

Αττική                                                                                       

Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά , το πρωί παροδικά αυξημένη.   Άνεμοι: Β  4 με 6  μποφόρ Θερμοκρασία: έως 34 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Γενικά αίθριος , με πιθανότητα για απογευματινές μπόρες στα γύρω ορεινά. Άνεμοι: Μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 32 βαθμούς 

Πηγή: skai.gr