ΚΑΙΡΟΣ

Tην Παρασκευή αλλά και το Σάβ/Κυρ ενισχυμένοι βοριάδες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Ανεβαίνει πάλι η θερμοκρασία από την Κυριακή. Το νέο κύμα ζέστης θα κρατήσει τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της νέας εβδομάδας

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Σήμερα Πέμπτη Αραιή  συννεφιά παροδικά πιο πυκνή  με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στο Ιόνιο , τα ηπειρωτικά και βαθμιαία και στο Αιγαίο. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά.  Άνεμοι  Β 4 με 6 μποφόρ , και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι , στα Βόρεια έως 32 βαθμούς , στην υπόλοιπη χώρα έως 35 με 36 και τοπικά έως 37 βαθμούς.

Την Παρασκευή αρχικά στα Α Ηπειρωτικά , και το μεσημέρι – απόγευμα στα Κ και Β ορεινά , θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μπόρες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.   Οι άνεμοι θα πνέουν Β 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ , η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

Τέλος το Σ/Κ γενικά αίθριος καιρός , οι Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ, από την Κυριακή το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Κυριακή.

Αττική                                                                                       

Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη , με πιθανότητα βροχής. Άνεμοι: Β  3 με 5 μποφόρ Θερμοκρασία: έως 35 με 36 βαθμούς.  

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Αραιή  συννεφιά παροδικά πιο πυκνή με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Μεμονωμένες καταιγίδες πιθανώς να εκδηλωθούν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 32 βαθμούς 

Πηγή: skai.gr