Ισραήλ

Πυραυλική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Live όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ προειδοποίησε χθες Τρίτη το Ιράν εναντίον των «συνεπειών» της επίθεσης που εξαπέλυσε εναντίον του Ισραήλ, προσθέτοντας πως διεξάγει συνομιλίες με την κυβέρνηση του Μπενιαμίν Νετανιάχου για την ανταπόδοση σε αυτήν.

Κλείσιμο

Σταδιακή υποχώρηση της αφρικανικής σκόνης από σήμερα και από τα δυτικά. Αύριο Πέμπτη θα επικρατήσουν Δ – ΒΔ άνεμοι και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Αξιόλογες βροχές αναμένονται το Σ/Κ.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη  ασθενείς βροχές είναι πιθανό να σημειωθούν στην Κρήτη και το απόγευμα βροχές ή μπόρες στα Β – ΒΑ ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά. Άνεμοι Δ – ΒΔ 4 με 5 στα Νότια τοπικά 6 μποφόρ.   Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως  29 βαθμούς , στην υπόλοιπη χώρα έως 31 με 32 βαθμούς ,  και στην Κρήτη έως 34  βαθμούς.   

Την Πέμπτη τοπικές βροχές ή μπόρες θα εκδηλωθούν στα ΒΑ , και το ΒΑ Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά. Άνεμοι Δ – ΒΔ 4 με 6 και στα Νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Τέλος την Παρασκευή Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ΒΑ το μεσημέρι και το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές μπόρες. Οι άνεμοι θα πνέουν Β  3 με 5, στο Αιγαίο τοπικά 6 και στα νοτιοανατολικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική                                                                                       

Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά. Άνεμοι: αρχικά ασθενείς , βαθμιαία Δ 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 31 με 32  βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Το μεσημέρι και το απόγευμα στα γύρω ορεινά ίσως σημειωθούν τοπικές μπόρες.  Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 29 βαθμούς

Πηγή: skai.gr