Ήπιος καιρός μέχρι και το Σ/Κ , δε θα λείψουν βέβαια , οι τοπικές βροχές , κυρίως την Τετάρτη και το Σάββατο. Πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή.

 Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τρίτη Γενικά αίθριος. Οι Άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 25 με 27  βαθμούς.

Την Τετάρτη από το μεσημέρι - απόγευμα στα Δυτικά και Βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά. Οι άνεμοι Βορειοδυτικοί έως Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη το πρωί στα Βορειοανατολικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες , γρήγορα όμως ο καιρός εκεί θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη , με ασθενείς τοπικές βροχές στα Ανατολικά Ηπειρωτικά. Η ένταση των ανέμων 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα Βόρεια.

Τέλος την Παρασκευή από το απόγευμα στα Δυτικά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα. Γενικά αίθριος  Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 27 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Γενικά αίθριος.  Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.  Θερμοκρασία: έως 25 βαθμούς.

Πηγή: skai.gr