ΚΑΙΡΟΣ

Επιδείνωση του καιρού από την Παρασκευή το βράδυ και από τα ΒΔ , με αρκετές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο. Θυελλώδεις νοτιάδες στα πελάγη και πτώση της θερμοκρασίας το Σ/Κ.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Πέμπτη Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, θα σημειωθούν στα Δυτικά , τα Βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο , με βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα.  Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές συννεφιές. Οι Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι – Νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 23 βαθμούς , και στην υπόλοιπη χώρα έως 25 με 27 βαθμούς.  

Την Παρασκευή από το βράδυ και από τα Βορειοδυτικά ,  αναμένεται σταδιακή επιδείνωση του καιρού με βροχές και σποραδικές καταιγίδες , που το Σάββατο θα επεκταθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας και θα είναι τοπικά ισχυρές στα Δυτικά , και το Ανατολικό Αιγαίο. Την Κυριακή πάντως θα σταματήσουν , εκτός ίσως από τα δυτικά. Θα ενισχυθούν το Σάββατο οι νοτιάδες στο Αιγαίο , στα 8 και πιθανόν τοπικά 9 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση το Σ/Κ.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη. Άνεμοι: Δυτικοί  3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 26 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 23 βαθμούς.  

Πηγή: skai.gr