ΚΑΙΡΟΣ

Ήπιος καιρός με λίγες βροχές μέχρι την Πέμπτη. Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού από την Παρασκευή και από τα ΒΔ , με αρκετές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Δευτέρα Λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη στα Ανατολικά και Νότια , με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές στην Ανατολική Πελοπόννησο , στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι Άνεμοι θα πνέουν ,στο Ιόνιο Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο Βόρειοι  3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 26 με 27 βαθμούς.  

Την Τρίτη  Λίγη συννεφιά , που βαθμιαία στα Δυτικά θα αυξηθεί και το βράδυ στα Βορειοδυτικά θα βρέξει. Οι Άνεμοι βαθμιαία θα γίνουν παντού Νότιοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Τετάρτη Στη δυτική Ελλάδα θα σημειωθούν  τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη, με πιθανότητα τοπικών βροχών στη Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα. Άνεμοι Νότιοι 4 με 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τέλος την Πέμπτη άστατος καιρός με τις βροχές και τις σποραδικές καταιγίδες να εκδηλώνονται κυρίως στα  Δυτικά , τα Βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα. Λίγη  συννεφιά πρόσκαιρα αυξημένη. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 27 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 26 βαθμούς.

Πηγή: skai.gr