ΚΑΙΡΟΣ

Τοπικές βροχές σήμερα Πέμπτη. Χωρίς αξιόλογες βροχές Παρασκευή και Σάββατο , καλοκαιρία Κυριακή – Δευτέρα. Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Πέμπτη Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Δυτικά , τα Κεντρικά ,τα Βόρεια , το βράδυ και στο Ανατολικό Αιγαίο. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα Δυτικά , όπου δεν αποκλείεται να είναι και τοπικά ισχυρές. Οι Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι – Νοτιοδυτικοί  4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 26 με 28 βαθμούς.  

Την Παρασκευή και το Σάββατο  Ζεστός και υγρός καιρός με ομίχλες το πρωί και ασθενείς τοπικές βροχές στη Δ. Ελλάδα και το Α. Αιγαίο.  Άνεμοι Δυτικοί – Νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τέλος Κυριακή και Δευτέρα  Καλοκαιρία με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και τοπικές ομίχλες το πρωί. Άνεμοι γενικά ασθενείς.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα. αραιή συννεφιά , κατά διαστήματα πιο πυκνή , με πιθανότητα βροχής μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν  Νότιοι 4 με 5 μποφόρ.   Η θερμοκρασία έως 27 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Συννεφιά  πρόσκαιρα αυξημένη  με πιθανή ασθενή βροχή μέχρι το μεσημέρι. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.  Θερμοκρασία: έως 25 βαθμούς .

Πηγή: skai.gr