ΚΑΙΡΟΣ

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού την Πέμπτη με τοπικές βροχές. Χωρίς αξιόλογες βροχές το Σ/Κ. Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη Λίγη συννεφιά , που βαθμιαία στα Δυτικά και Βόρεια θα αυξηθεί και από το απόγευμα – βράδυ στα Βορειοδυτικά θα βρέξει. Οι Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι – Νοτιοδυτικοί  4 με 5  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 26 με 27 βαθμούς , στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα έως 28 βαθμούς.    

Την Πέμπτη Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Δυτικά , τα Κεντρικά ,τα Βόρεια , το βράδυ και στο Αιγαίο. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα Δυτικά. Οι Άνεμοι θα πνέουν Νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Την Παρασκευή Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Δυτικά και  το Ανατολικό Αιγαίο. Άνεμοι Δυτικοί – Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τέλος το Σ/Κ δεν αναμένονται αξιόλογες βροχές , η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα. αραιή συννεφιά , κατά διαστήματα πιο πυκνή.  Οι άνεμοι θα πνέουν  Νότιοι 3 με 4 μποφόρ.   Η θερμοκρασία έως 27 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Αραιή  συννεφιά , που βαθμιαία θα πυκνώσει. Άνεμοι: Νότιοι  2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 25 βαθμούς.

Πηγή: skai.gr