Βελτιώνεται ο καιρός από σήμερα Πέμπτη, βαθμιαία άνοδος της θερμοκρασίας. Ζέστη και Νοτιάδες το Σ/Κ

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Πέμπτη Στην Ανατολική Πελοπόννησο και την Κρήτη το πρωί ίσως σημειωθούν λίγες βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια.  Οι Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι στο Ιόνιο 4 με 6 μποφόρ, και Αιγαίο 3 με 5  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα κεντρικά και Βόρεια έως 21 με 22 βαθμούς , στην υπόλοιπη χώρα έως 24 με 26 βαθμούς , στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα έως 26 βαθμούς.

την  Παρασκευή γενικά αίθριος καιρός , Άνεμοι Νότιοι  στο Ιόνιο. 6 με 7 μποφόρ , στο Αιγαίο 4 με 6. Η θερμοκρασία σε άνοδο.

Το Σάββατο τοπικές βροχές θα σημειωθούν αργά το απόγευμα – βράδυ  στα ΒΔ , στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.  Άνεμοι Νότιοι 6 με 7 μποφόρ στο Ιόνιο τοπικά 8 και πιθανόν 9. η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο. 

Τέλος την Κυριακή Λίγες βροχές είναι πιθανό να  σημειωθούν στα Βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά , και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι Νότιοι άνεμοι θα εξασθενήσουν , και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν  μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 24 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Λίγη Συννεφιά παροδικά αυξημένη. Άνεμοι: Μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 21  βαθμούς.

Πηγή: skai.gr