ΚΑΙΡΟΣ

Τοπικές βροχές σήμερα Τετάρτη. Βελτίωση από την Πέμπτη, άνοδος της θερμοκρασίας.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη  Άστατος με τοπικές βροχές , που γρήγορα θα περιοριστούν στα Ανατολικά και Νότια και μέχρι το βράδυ στα Νότια. Οι Άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις  3 με 5 μποφόρ, και στο Νότιο Αιγαίο τοπικά μέχρι  6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα κεντρικά και Βόρεια έως 21 με 22 βαθμούς , στην υπόλοιπη χώρα έως 24 με 25 βαθμούς , στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα έως 26 βαθμούς.

Την Πέμπτη βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί και την  Παρασκευή θα παραμείνει βελτιωμένος με λίγη συννεφιά , αρκετή ηλιοφάνεια, και ενισχυμένους νοτιάδες  στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία σε άνοδο.

Το Σάββατο τοπικές βροχές θα σημειωθούν αργά το απόγευμα – βράδυ  στα ΒΔ , στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.  Άνεμοι Νότιοι 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά , με πιθανότητα βροχής , στα βόρεια του νομού.  Οι άνεμοι θα πνέουν  βόρειοι  3 με 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 24 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Συννεφιά με τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 21  βαθμούς.

Πηγή: skai.gr