Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη , με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας. Βελτίωση από την Πέμπτη

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τρίτη Στα Δυτικά , Κεντρικά και Βόρεια θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα Δυτικά σποραδικές καταιγίδες , που δεν αποκλείεται να είναι και τοπικά ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα συννεφιά. Οι Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι  4 με 5 μποφόρ, και στο Βόρειο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα κεντρικά και Βόρεια έως 21 με 22 βαθμούς , στην υπόλοιπη χώρα έως 24 με 26 βαθμούς , στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα έως 27 βαθμούς.

Την Τετάρτη Άστατος καιρός , με τοπικές βροχές , που βαθμιαία θα περιοριστούν στα Ανατολικά και Νότια και μέχρι αργά το βράδυ στα Νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι στο Ιόνιο 3 με 4 μποφόρ , και στο Αιγαίο  4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί και την  Παρασκευή θα παραμείνει βελτιωμένος με λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία σε άνοδο. 

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα. Συννεφιά παροδικά αυξημένη.  Το βράδυ  δεν αποκλείεται να βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν  μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 24 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Συννεφιά , με τοπικές βροχές κυρίως από το μεσημέρι.  Άνεμοι: Ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 19  βαθμούς.

Πηγή: skai.gr