ΚΑΙΡΟΣ

Λίγες βροχές αύριο Σάββατο , καλοκαιρία την Κυριακή . Ήπιος καιρός και τη νέα εβδομάδα.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Παρασκευή γενικά αίθριος καιρός , το μεσημέρι και το απόγευμα όμως στα Ηπειρωτικά θα συννεφιάσει και στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές μπόρες , ή καταιγίδες.  Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ , και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 27 με 29 βαθμούς.

Το Σάββατο  στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, στις Σποράδες την Εύβοια , την Πελοπόννησο , και την Κρήτη   θα σημειωθούν λίγες πρόσκαιρες βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή γενικά αίθριος καιρός , Άνεμοι Βόρειοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Τέλος τη Δευτέρα Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη με πιθανότητα σποραδικών βροχών στα Ανατολικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στ0 Ιόνιο 4 με 6 , στο Αιγαίο 5 με 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα. γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν  Βόρειοι  3 με 4 μποφόρ , και στα Ανατολικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Το μεσημέρι και το απόγευμα , κυρίως στη Χαλκιδική θα σημειωθούν τοπικές μπόρες ή καταιγίδες.  Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 26 βαθμούς.

Πηγή: skai.gr