ΚΑΙΡΟΣ

Υποχώρηση των πολύ υψηλών θερμοκρασιών από αύριο Πέμπτη. Κανονικό Ελληνικό καλοκαίρι στη συνέχεια.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη   Γενικά αίθριος και μόνο  στα Βόρεια το  βράδυ θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και σποραδικές  καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί – Νοτιοδυτικοί  3 με 5 και στο  Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ , το βράδυ στο Ιόνιο και το Βορειοδυτικό Αιγαίο θα γίνουν Βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα ηπειρωτικά έως 40 με 43 βαθμούς  τοπικά έως 44 με 45 βαθμούς και στα Νησιά έως 39 με 41  βαθμούς. 

Την Πέμπτη στα Βορειοανατολικά θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και σποραδικές καταιγίδες , στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι – Βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ , στο Ιόνιο και το Βορειοδυτικό Αιγαίο τοπικά 7. Ή θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σχεδόν σε όλη τη χώρα. 

Τέλος την Παρασκευή και το Σ/Κ Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι , στο Ιόνιο 3 με 5 μποφόρ , και στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση την Παρασκευή και μικρή άνοδο το Σάββατο.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα. Ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι: βαθμιαία θα γίνουν Δυτικοί – Βορειοδυτικοί  3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 40 με 43 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Τοπικές συννεφιές το απόγευμα.  Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ , το βράδυ ΒΔ 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 39 με 40 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr