ΚΑΙΡΟΣ

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή. Ενισχύονται οι Βοριάδες το Σ/Κ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Πέμπτη  Γενικά αίθριος καιρός και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά Ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές μπόρες.  Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι  – Βορειοδυτικοί  4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά έως 34 με 36  βαθμούς , και στα Νησιά έως 30 με 33 βαθμούς.

Την  Παρασκευή και το Σάββατο Γενικά αίθριος καιρός με απογευματινές μπόρες στα  Βορειοανατολικά.  Ενισχύονται οι Βόρειοι άνεμοι στα πελάγη , στα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Παρασκευή. Τέλος Κυριακή και Δευτέρα γενικά αίθριος καιρός. Οι Βόρειοι Άνεμοι στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ , και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Κυριακή.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα. Γενικά αίθριος καιρός , με τοπικές συννεφιές το μεσημέρι και το απόγευμα.  Οι άνεμοι: Θα πνέουν Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και στα Ανατολικά μέχρι 6. Η θερμοκρασία: έως 36 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. το μεσημέρι και το απόγευμα , στα γύρω ορεινά , θα σημειωθούν τοπικές μπόρες. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ , Θερμοκρασία: έως 33 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr