ΚΑΙΡΟΣ

Αρκετή απογευματινή αστάθεια σήμερα Τετάρτη , περιορίζεται βαθμιαία από την Πέμπτη. Ενισχύονται οι Βοριάδες στο Αιγαίο το Σ/Κ.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη Λίγη συννεφιά , που το μεσημέρι και το απόγευμα στα Ηπειρωτικά θα αυξηθεί και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα Βόρεια και στη συνέχεια θα σταματήσουν.   Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι  – Βορειοδυτικοί  , 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά έως 34 με 36  βαθμούς , και στα Νησιά έως 30 με 33 βαθμούς.

Την Πέμπτη , περιορίζεται η απογευματινή αστάθεια στα ορεινά Ηπειρωτικά ,  την Παρασκευή και το Σάβ/Κυρ στα Βορειοανατολικά Ηπειρωτικά. Ενισχύονται οι Βόρειοι άνεμοι στα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο Πέμπτη και Παρασκευή και μικρή πτώση την Κυριακή.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα. Γενικά αίθριος καιρός , με τοπικές συννεφιές το μεσημέρι και το απόγευμα.  Οι άνεμοι: Θα πνέουν Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και στα Ανατολικά μέχρι 5. Η θερμοκρασία: έως 35 βαθμούς.
 

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. το μεσημέρι και το απόγευμα , θα  σημειωθούν τοπικές μπόρες και σποραδικές καταιγίδες .  Άνεμοι: Βαθμιαία Βορειοδυτικοί   3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 35 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr