ΚΑΙΡΟΣ

Η απογευματινή αστάθεια , περιορίζεται αρκετά σήμερα Τετάρτη , μικρή έξαρση την Πέμπτη στα Κεντρικά και Βόρεια , περιορίζεται και πάλι από την Παρασκευή. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας το Σάββατο.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη  Γενικά αίθριος καιρός και μόνο  το μεσημέρι και το απόγευμα , στα ορεινά Ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές μπόρες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Κεντρική , την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί – Βορειοδυτικοί  , 3 με 5 μποφόρ , και στα Νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά έως 34 με 36 βαθμούς , και στα Νησιά έως 31 με 33 βαθμούς.  

Την Πέμπτη αρχικά στην Κεντρική , την Ανατολική Μακεδονία ,  τη Θράκη και το μεσημέρι – απόγευμα στα κεντρικά και Βόρεια Ηπειρωτικά , θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι Άνεμοι Δυτικοί – Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα Νότια τοπικά 6,   η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα Βόρεια.  

Τέλος την Παρασκευή και το Σάβ/Κυρ περιορίζεται η απογευματινή αστάθεια κυρίως στα Βόρεια ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο το Σάββατο , και οι Άνεμοι μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα. Γενικά αίθριος καιρός , με λίγη συννεφιά το μεσημέρι και το απόγευμα.  Οι άνεμοι: Θα πνέουν Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία: έως 34 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. το μεσημέρι και το απόγευμα , θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και πιθανώς στα γύρω ορεινά παροδική καταιγίδα.  Άνεμοι: Μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 33 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr